Mi mások

vagyunk

Nutrilite Egészség Intézetnél a világ minden tájáról származó tudósok, kutatók és táplálkozási szakértők dolgoznak azon, hogy hozzásegítsék az embereket az optimális közérzet eléréséhez. A NUTRILITE márkájú termékek hírnevét számos általuk készített tanulmány és klinikai kutatás alapozta meg. Ezek a tanulmányok segítenek megérteni, hogy az egyes vegyületek milyen hatással vannak egészségünkre, valamint az étrend-kiegészítőkben lévő tápanyagkeverékek milyen szinergiában vannak egymással. Szakértőink tudása a márkánkba fektetett bizalom egyik fő pillére.

Sam Rehnborg PhD, a Nutrilite Egészség Intézet elnöke: A Nutrilite alapítójának, Carl F. Rehnborgnak a fia, aki 1964-ben táplálkozástudományi kutatóként és termékfejlesztőként lépett be a vállalathoz. Ma a világ minden táján előadásokat tart a táplálkozás és a jó közérzet fontosságáról, és segít megérteni, hogy a Nutrilite étrend-kiegészítők hogyan segítik az egészséget szolgáló, optimális étrend kialakítását.  Humánus tevékenységei során a nehéz sorsú gyermekeket segíti.

„Mindig lenyűgöz, amikor látom, hogy hova fejlődött a Nutrilite a kezdetektől napjainkig.”

Keith Randolph PhD, műszaki stratégiai vezető, Nutrilite Egészség Intézet: Elismert táplálkozástudományi és biokémiai szakértő. Több mint 30 éves kutatómunkáját számos amerikai szabadalom fémjelzi.

„A legkorszerűbb berendezésekkel a legújabb technológiával és a legmagasabban képzett és tapasztalt munkatársakkal dolgozhatok együtt - ennél pozitívabb és inspirálóbb környezetről nem is álmodhatnék.”

Audra Davies, BSc, MSc, táplálkozási termékfejlesztési és analitikai tudományos alelnök: A több mint 20 éve táplálkozástudományi területen dolgozó Davies több amerikai szabadalom tulajdonosa, és számos tanulmányt publikált a növénykémia tárgyában.

„A Nutrilite tudósai az elsők között ismerték fel a növényi tápanyagok fontosságát.  Nagy öröm számomra, hogy másokkal is megoszthatom ezeket az ismereteket.”

Amit Chandra, PhD, Amway, kromatográfiai tudományok, analitikai tudományok, K+F vezető: 40-nél is több pulblikációjával és 14 amerikai szabadalmával, valamint 24 éves tapasztalatával világszerte elismert szakértőnek számít az étrend-kiegészítőkben felhasznált gyógynövények terén. 

„Megtiszteltetés számomra, hogy egy olyan, világszerte elismert tudományos csapat tagja lehetek, amely a természet és a tudomány legjavát kutatja.”

Kevin Gellenbeck, PhD, a termékek összetételével foglalkozó elméleti kutató, Amway/Nutrilite: A három évtizedes tapasztalattal, 9 tanulmánnyal és 5 amerikai szabadalommal rendelkező kutató a növényi koncentrátumokkal és az emberi táplálkozással kapcsolatos kutatásokat irányítja.

„Megtiszteltetés számomra, hogy hozzájárulhatok a növényi koncentrátumok Carl Rehnborg által megkezdett kutatásához, és világszerte elősegíthetem e terület fejlődését, mely a Nutrilite filozófiájának egyik alappillére.”

A Nutrilite Egészség Intézet további szakértőivel kapcsolatos információkért látogasson el ide.

Mindannyian

elérhetjük a

legjobb

formánkat

Elismert kutatóink, tudósaink és táplálkozási szakértőink közösen azon dolgoznak, hogy garantálják a NUTRILITE étrend-kiegészítők biztonságát, minőségét és megbízhatóságát.

Don Pusateri, a koncentrátumok kifejlesztésével foglalkozó kutató: Mezőgazdasági és táplálkozási szakértő, aki a gyógynövényekkel végzett kutatásain kívül új NUTRILITE termékek fejlesztésén is dolgozik. Legutóbbi munkája során az ausztráliai és afrikai gyógynövényeket tanulmányozta.

Jean Wang, Ph.D..Vezető kutató/folyamatmérnök: Számos publikációt jegyző kutató, aki folyamatmérnökként új gyártási eljárásokat dolgoz ki és vezet be a növényi koncentrátumok gyártásában. Szakterületei közé tartozik a membránszűrés, a magolaj-kivonatok készítése, a granulátumok készítése és a pasztörizálás.

Gene Maly, ételek és italok összetételével foglalkozó kutató: Egyik legtapasztaltabb kutatónk, több mint 35 éve van a pályán, és számos étrenddel és testsúly-kontrollal kapcsolatos amerikai szabadalom fűződik a nevéhez.

Mary Murray, Ph.D., étrend-kiegészítők fejlesztésével foglalkozó kutató: Számos tanulmányt és amerikai szabadalmat jegyző kutató, aki főként a táplálkozási-genetikai termékek, a csontok egészsége és a női egészség terén végzett munkájával szerzett elismerést a tudományos világban.

Lisa Rozga, étrend-kiegészítők fejlesztésével foglalkozó csoportvezető: Több mint tíz éves iparági tapasztalattal rendelkező szakember, aki kutatási és fejlesztési munkája során a NUTRILITE étrend-kiegészítők célzott optimalizálásával foglalkozik.

Tom La, a koncentrátumok kifejlesztésével foglalkozó vezető tudományos munkatárs : A több szabadalmat jegyző szakember a NUTRILITE étrend-kiegészítőkben alkalmazott granulátumokkal és azok fejlesztésével foglalkozik. Legutóbbi munkája során kifejlesztette a gyógynövényekből történő granulátumkészítés folyamatát.

Lynne Connor, Ph.D., ételek és italok összetételével foglalkozó vezető tudományos munkatárs: Az étrenddel és testsúly-kontrollal kapcsolatos amerikai szabadalmat jegyző szakember fő szakterülete a NUTRILITE testsúlykontroll-termékek és fehérjetartalmú étrend-kiegészítők kidolgozása, fejlesztése és tesztelése.

Yingqin Li, vezető koncentrátum-fejlesztési tudományos munkatárs: A több mint 20 publikációt és két amerikai szabadalmat jegyző Yingquin Li szakterülete a NUTRILITE alapvető és funkcionális termékekben alkalmazott, biztonságos és hatékony növényi alapú összetevők fejlesztése.

Yumei Lin, Ph.D.,klinikai vizsgálatokkal foglakozó tudományos munkatárs: A számos tanulmányt és két amerikai szabadalmat jegyző Dr. Yumei Lin az összetevők szerepével, valamint az étrend-kiegészítő termékek prototípusaival és azok emberekre gyakorolt hatásával foglakozik.

Kevin Robinson, vezető folyamatfejlesztési tudományos munkatárs az étrend-kiegészítők fejlesztése területén: A gyógyszeripari és energetikai háttérrel rendelkező szakember új koncentrátumok kifejlesztésével és a meglévő koncentrátumok gyártási eljárásainak fejlesztésével foglalkozik.

Dawna Venzon, vezető kutató/táplálkozási és klinikai vizsgálati szakértő: Elismert szakértő, fő szakterülete az étvágy agyi szabályozása. Munkája során táplálkozási kutatással foglalkozik.

Heather Arnold, étrend-kiegészítő termékfejlesztési csoportvezető: Kezdetben a csomagolási területen dolgozó szakember, aki jelenleg az étrend-kiegészítők fejlesztésével, optimalizálásával és bevezetésével foglalkozik.

Kerry Grann, Ph.D., vezető kutató, klinikai vizsgálati szakértő: A több tanulmányt és amerikai szabadalmat jegyző szakember közegészségügyi és sportorvosi tapasztalattal is rendelkezik. Jelenleg az új összetevők technikai értékelésével és a klinikai tanulmányok koordinálásával foglalkozik.

Rodney Johnson, tudásmenedzsment és üzleti intelligencia szakértő: A számos tanulmányt és egy amerikai szabadalmat jegyző szakember fő szakterülete az élelmiszertudomány és a koncentrátumok, étrend-kiegészítők, ételek és italok összetételének meghatározása és fejlesztése.

John Balles, Ph.D., vezető mezőgazdasági tudományos kutató: A növény koncentrátumokkal foglakozó, elismert szakember, az American Society of Agronomy (ASA), Crop Science Society of America (CSSA) és az American Society of Horticultural Science tagja.

KaLee Dahlin, MS, ételek és italok fejlesztésével foglalkozó csoportvezető: A növelt tápértékű ételek és italok fejlesztésével, tesztelésével és bevezetésével foglalkozó KaLee Dahlin szakterülete a sport, az energiatermékek, és a testsúly-kontroll során alkalmazott italok és harapnivalók, valamint a funkcionális ételek, és gyermekeknek és aktív felnőtteknek szánt ételek.

David G. Groh, egészség és szépségápolási termékekért felelős K+F vezető, Access Business Group: A több mint 25 éves tapasztalattal rendelkező és öt amerikai szabadalmat jegyző szakember az új összetevők és terméktechnológiák feltárásával, értékelésével és integrálásával foglalkozik.

Marc Lemay, PhD, vezető tudományos munkatárs a klinikai tanulmányok területén: Az új összetevőkkel és a memóriaromlással foglalkozó szakember az új összetevőkkel kapcsolatos klinikai próbák tervezését és végrehajtását segíti.

Steve Missler, PHD, vezető kutató, biológiai szolgáltató csoport: A több mint 30 éves tudományos, kormányzati és ipari tapasztalattal rendelkező szakember az antioxidánsok szerepét kutatja az oxidatív károsodás és a DNS-károsodás megelőzésében.

Mark Proefke, PhD, csoportvezető, vegyipari csoport, analitikai szolgáltatások: A több mint 20 éves tapasztalattal rendelkező szakember a Vegyipari csoport élén áll, és a csúcsminőségű termékekkel kapcsolatos analitikai módszertani kutatásokat végez.

Jeffrey Scholten, PhD, csoportvezető, biológiai és mikrobiológiai analitikai szolgáltató csoport: A biokémikus és enzimológus végzettségű szakember a biológiai és mikrobiológiai analitikai szolgáltató csoport élén a termékfejlesztést támogatú új vizsgálatok kialakításáért és fejlesztéséért felel.

Zachary Wahl, étrend-kiegészítő termékfejlesztési csoportvezető: A minőségbiztosítási és analitikai háttérrel rendelkező szakember a testsúly-kontroll, sport és gyermekeknek szánt termékek fejlesztéséért felel.