A NUTRILITE a világ első számú vitamin- és étrend-kiegészítő márkája.* A Nutrilite immár 80 éve a tudomány élvonalában haladva állítja elő növényi koncentrátumokból készített étrend-kiegészítőit.  A NUTRILITE márka a világ egyik vezető étrend-kiegészítő márkája, amely fenntartható gazdálkodással termesztett, csúcsminőségű összetevőket tartalmazó, biztonságos és megbízható termékeket kínál vásárlóinak. Minket továbbra is az a cél vezérel, hogy mindannyian közelebb kerüljük a kiegyensúlyozott táplálkozáshoz, az egészségesebb élet eléréséhez és álmaink megvalósításához.

Nap mint nap ambiciózus célokat tűzünk ki magunk elé, és szeretnénk minél többet kihozni magunkból. Rohanó életvitelünk miatt azonban sokszor nem tudjuk betartani az Egészségügyi Világszervezet által javasolt napi 5-9 adag zöldség és gyümölcs fogyasztását**, ezért fennáll a veszélye annak, hogy bizonyos tápanyagokból hiány keletkezik a szervezetünkben. Az étrend-kiegészítők megfelelő megoldást nyújthatnak a tápanyaghiány pótlására.

A zöldségekből és gyümölcsökből származó növényi tápanyagok (más néven fitotápanyagok) biztosítják azt a kiegészítő tápanyag-mennyiséget, amelyre nap mint nap szükségünk van a jó közérzet eléréséhez.

*Forrás: Euromonitor International Limited, www.euromonitor.com/amway-claims

**Forrás: Egészségügyi Világszervezet/ENSZ Élelmezésügyi és Mezőgazdasági Szervezete Étrend, táplálkozás és a krónikus betegségek megelőzése; Közös FAO/WHO szakértői konzultációról készített jelentés, Genf, Egészségügyi Világszervezet, 2003 (Technikai jelentéssorozat, 916. számú jelentés)