Hozzuk ki

magunkból

a legtöbbet!

Mindannyian egészségesebb életre vágyunk, és a NUTRILITE segítő kezet nyújt ehhez: a világ első számú étrend-kiegészítő márkájának* számító Nutrilite 80 éves tudományos és kutatási háttérre épülő tapasztalattal rendelkezik. A Nutrilite alapítója, Carl F. Rehnborg az 1920-as években a kínai falvakban végzett munkája során ismerte fel a növényi alapú tápanyagok előnyeit. Tapasztalatai alapján alkotta meg az első növényi tápanyagokban gazdag étrend-kiegészítőket, és 1934-ben az amerikai piacon elsőként jelent meg multivitamin készítményével.

A NUTRILITE étrend-kiegészítőket egy exkluzív, átfogó, a magtól az étrend-kiegészítőkig terjedő folyamat betartásával készítjük. A világ egyik vezető étrend-kiegészítő márkájaként termékeinkhez a saját farmjainkon, fenntartható gazdálkodási módszerekkel termelt, csúcsminőségű összetevőket használunk. A növényeket a maximális fitotápanyag-koncentráció elérésekor takarítjuk be, és a betakarítást követő néhány órán belül a legkorszerűbb technológia segítségével dolgozzuk fel. Termékeink összetételét gondosan megválogatjuk, és havonta több mint 25 000 ellenőrzést végzünk annak érdekében, hogy csak jó és biztonságos étrend-kiegészítők kerüljenek vásárlóinkhoz.

A NUTRILITE eltökélten küzd a tápanyaghiány megszüntetéséért. Így mindannyian egészségesek és aktívak maradhatunk.

*Forrás: Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims

A természet

és a tudomány
összekapcsolódása

- 80 éve

A munkában és a magánéletünkben is fontosak a kapcsolatok. A növényi alapú, növényi tápanyagokban gazdag NUTRILITE termékek 1934 óta megbízható kapcsolatot jelentenek a vásárlóknak. Carl F. Rehnborg a kínai falvakban szerzett tapasztalatai alapján 1934-ben mutatta be az Egyesült Államokban kapható első multivitamin/multi-ásványianyag tartalmú étrend-kiegészítőt, és a NUTRILITE azóta is folyamatosan arra törekszik, hogy hozzásegítse vásárlóit a legjobb formájuk eléréséhez.

Rehnborg az elsők között ismerte fel a növényi tápanyagok, köztük a vitaminok és ásványi anyagok, valamint a ma fitotápanyagokként ismert vegyületek jelentőségét. A tudomány fejlődésének köszönhetően ma már tudjuk, hogy a növényi tápanyagok nélkülözhetetlen szerepet töltenek be az aktív életvitel fenntartásában. Innovatív hagyományaink szellemében a gyártási folyamat minden elemére nagy figyelmet fordítunk, növényeinket saját, fenntartható gazdálkodású farmjainkon termesztjük, és akkor takarítjuk be, amikor a legmagasabb a fitotápanyagok koncentrációja. A maximális frissesség érdekében a növényeket a lehető leggyorsabban feldolgozzuk.

A táplálkozástudomány élvonalában szerzett nyolc évtizedes tapasztalatnak köszönhetően a biztonságos, minőségi és megbízható termékek iránt elkötelezett NUTRILITE a világ legnagyobb első számú vitamin és étrend-kiegészítő márkája lett*. Számunkra az Ön egészsége a legnagyobb érték. 

*Forrás: Euromonitor International Limited. www.euromonitor.com/amway-claims

Nagy gondot

fordítunk

termékeink

összetevőire

a folyamat

minden lépésében 

Mi soha nem kötünk kompromisszumot a minőség terén. A NUTRILITE gyártási módszerei azért különlegesek, mert mi vagyunk az egyetlen olyan globális étrend-kiegészítő márka, amely a magtól az étrend-kiegészítőig terjedő filozófia szerint készíti termékeit.

  • Már a magokra odafigyelünk, hiszen a legjobb eredmények elérése érdekében a kutatóink által gondosan kiválasztott fajtákat termesztjük.
  • Az Egyesült Államokban, Mexikóban és Brazíliában található farmjainkon fenntartható módon és növényvédőszerek használata nélkül termesztjük növényeinket.
  • A növényeket a legmagasabb fitotápanyag-szint elérésekor takarítjuk be.
  • A maximális tápanyag-koncentráció elérése érdekében a betakarítást követően néhány órán belül gondosan szárítjuk és feldolgozzuk a termést.
  • Frissességre és hatékonyságra törekszünk, ezért rövid időn belül a fogyasztókhoz szállítjuk a termékeinket.
  • Korszerű létesítményeinkben havonta 25 000 minőségellenőrzést végzünk, hogy biztosak legyünk termékeink kimagasló minőségében.

 

Kutatóink folyamatosan azon dolgoznak, hogy a technológiai és tudományos eredmények felhasználásával új koncentrátumokat állítsanak elő, hatékonyabb összetételű termékeket fejlesszenek, valamint tökéletesítsék a NUTRILITE gyártási eljárásokat. Étrend-kiegészítőinket nem raktározzuk hónapokig, hanem röviddel a gyártás után kiszállítjuk vevőinknek, így a frissesség és a hatékonyság garantált. Termékeink összetevőit a magok ültetésétől a termékek kiszállításáig a folyamat minden lépésében gondosan kontrolláljuk. Így mindannyian harmóniában lehetünk a természettel és önmagunkkal. 

 A természetet

hívjuk

segítségül a

hatékony

növénytermesztéshez 

Jól tudjuk, hogy a csúcsminőségű termékekhez kitűnő összetevők szükségesek. A NUTRILITE termékek csak minőségi összetevőket tartalmaznak, és étrend-kiegészítőink minőségében soha nem kötünk kompromisszumokat. Mi a természetet hívjuk segítségül a növénytermesztéshez, nem használunk növényvédő szereket és műtrágyát, hanem természetes komposzttal és természetes forrásból származó ásványokkal pótoljuk a talaj tápanyagait. Magas minőségi színvonalú növénytermesztési módszereink középpontjában a farmjaink állnak.

A betakarított növények maximális fitotápanyag-tartalma érdekében mezőgazdasági szakembereink folyamatosan új fajtákkal és termesztési módszerekkel kísérleteznek. Az éghajlati, vagy talajadottságok miatt összetevőink egy részét nem tudjuk saját farmjainkon megtermeszteni, ezért létrehoztuk NutriCert™ tanúsítási programunkat, mely szavatolja, hogy a növényi anyagokat beszállító farmok megfeleljenek a legmagasabb minőségi és fenntarthatósági előírásoknak. Havonta több ezer minőségellenőrzést végzünk, melynek során megvizsgáljuk az étrend-kiegészítőinkben felhasznált 145 különböző kivonat és vegyület minőségét, ezzel is biztosítva a NUTRILITE termékek kimagasló minőségét.

Miért fordítunk ilyen nagy figyelmet a részletekre, miért alkalmazunk a szokásosnál költségesebb és munkaigényesebb módszereket? Azért, mert garantálni szeretnénk a NUTRILITE termékek összetevőinek kiemelkedő minőségét, valamint szeretnénk megóvni bolygónkat és a minket körülvevő környezetet.

Harmóniában

a természettel

A NUTRILITE márka a világ egyik vezető étrend-kiegészítő márkája, amely fenntartható gazdálkodást folytat az Egyesült Államokban, Mexikóban és Brazíliában található NUTRILITE farmok területén. A fitotápanyagokban gazdag étrend-kiegészítők előállításának minden lépését szigorúan kontrolláljuk, ezzel nap mint nap biztosítjuk a természet által szavatolt minőséget.

Rancho El Petacal, Jalisco, Mexikó: Az 566 hektáros farm ideális éghajlati viszonyok között helyezkedik el. A rengeteg napsütésnek és esőnek köszönhetően növényeink tele vannak egészséges tápanyagokkal. A farmon lévő kísérleti parcellákon fajtanemesítési és hozamfokozási kutatásokat végzünk.

Fazenda Amway Nutrilite do Brasil, Ubajara, Brazília: Ez az 1660 hektáros farm a Nutrilite legnagyobb területű ültetvénye. A kártevők okozta problémákat és a betegségeket a talajban lévő tápanyagok természetes egyensúlyának fenntartásával előzzük meg. A gazdaságban 300 szarvasmarhát is tartunk, és az így keletkező természetes trágya hozzájárul növényeink egészséges és intenzív növekedéséhez.

Trout Lake Farm, Washington State, USA: Ez a farm csodálatos helyen, a  Cascade-hegység lábánál terül el. A NUTRILITE farmot a gleccserből eredő Salmon-folyó vizével öntözzük, és a völgy teljes területén kizárólag fenntartható gazdálkodást folytatunk. A magas hegyek falként óvják ezt a misztikus kis helyet a kártevőktől, a hagyományos növénytermesztésben alkalmazott műtrágyától és a modern élettel járó szennyeződésektől.

 Legyen mindig

optimális

formában!

A NUTRILITE márka arra törekszik, hogy mindenki számára biztosítsa a legjobb formája elérését. A Nutrilite Egészség Intézetben dolgozó kutatók a Nutrilite Optimális egészség filozófia szellemében arra törekednek, hogy a lehető legegészségesebb életmód mindenki számára elérhető legyen. 

Kutatások igazolták, hogy a jobb életminőség eléréséhez fel kell hagyni káros szokásainkkal, például a dohányzással, rendszeresen mozogni kell, és kiegyensúlyozott étrend szerint kell étkeznünk. Ez azonban nem könnyű. A rohanó hétköznapokban gyakran nem alszunk eleget, több stressz ér minket, és szervezetünk nem tud megfelelően regenerálódni.

Egyre többet tudunk arról, milyen hatással vannak génjeink az egészséggel kapcsolatos kilátásainkra. A magas vérnyomásra, a rákra és a szívbetegségre való hajlam gyakran családon belül öröklődik. Kockázati tényezőink megismerésével többet tehetünk egészségünk érdekében, és kiegyenlíthetjük ezeket a kockázatokat. Az optimális egészség nem azonos a tökéletes egészséggel, hanem azt jelenti, hogy életmódunkat az életvitelünkhöz, a genetikai adottságainkhoz, alvási szokásainkhoz és a minket érő stressz mennyiségéhez igazítjuk, ezáltal optimális eredményeket érhetünk el.

Az optimális egészség elérésének egyik legfontosabb alappillére a táplálkozás. A változatos napi étkezéssel erősíthetjük immunrendszerünket, és helyreállíthatjuk a szennyeződés és a stressz okozta napi károsodásokat. A NUTRILITE egészség filozófia elsajátításával sokat tehetünk azért, hogy szenvedélyesen tekintsünk az egészséges életformára.