Közösen sokat

tehetünk a

gyermekek

alultápláltsága ellen

Tény Évente 3,1 millió gyermek veszti életét az alultápláltság miatt. Az 5. életév betöltése rendkívül fontos mérföldkő a túlélés szempontjából!

A megoldás A NUTRILITE™ által kifejlesztett NUTRILITE Little Bits, egy növényi tápanyagokkal dúsított, mikrotápanyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő.

Eredmények  A Nutrilite Power of 5 kampány célja, hogy a gyermekek egészségesen érjék meg 5. születésnapjukat.

Az 5. születésnap fontossága A mikrotápanyagok hiánya az 5 évnél fiatalabb gyermekek esetén növeli a halál vagy a nem megfelelő fizikai és szellemi fejlődés kockázatát. (Forrás: Egészségügyi Világszervezet). A Little Bits segít a nehéz helyzetben lévő gyermekeknek, hogy tökéletes szellemi és testi fejlettséggel érhessék el az 5. születésnapjukat.

Együttműködés a NUTRILITE Adj egy 5-öst kampány keretében A NUTRILITE Adj egy 5-öst kampány keretében nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy szoros együttműködésre lépjünk a gyermekek táplálkozását, fizikai és mentális egészségét segítő szervezetekkel. A gyermekek számára a legfontosabb kapocs természetesen az édesanya. A civil szervezetek jelentős szerepet töltenek be az édesanyák és gyermekeik támogatásában. Az Amway és a NUTRILITE fontos együttműködési megállapodásokat kötött a hátrányos helyzetű gyermekek étkeztetését és oktatását segítő civil szervezetekkel, köztük a CARE-rel. Az 5. fontos kapocs pedig Ön és a Little Bits előnyeit élvező gyermekek között jön létre.

Az Ön ajándéka az 5. születésnapra Globális adománygyűjtő partnerünk a CARE. A CARE-nek eljuttatott adományaival Ön is segíthet, hogy a gyermekek hozzájussanak a NUTRILITE Little Bits étrend-kiegészítőkhöz. Egy gyermek egy havi ellátása 10 dollárba, éves ellátása 120 dollárba kerül.